Tervon Urheilijat ry

Tervon Urheilijat ry on vuonna 1933 perustettu yleisseura.  Seuran tarkoituksena on edistää liikunnan ja urheilun harrastamista ja samalla lisätä jäsentensä hyvinvointia ja tervettä elämää. 

Tervon Urheilijat on kasvattajaseura ja toiminnan painopiste on lasten ja nuorten harrastetoiminnassa. Meillä järjestetään kerhotoimintaa salibandyssä, jalkapallossa, futsalissa, jääkiekossa, pesäpallossa ja kuntoliikunnassa. Varsinaisten kerhojen lisäksi järjestämme maastojuoksuja, viikkohiihtoja, luistelukoulua, perheliikuntaa ja yleisurheilutoimintaa. Yleisseurana pyrimme liikuttamaan kaikenikäisiä harrastajia vuodenaikojen mukaan eri lajeissa. Tervon kunta mahdollistaa seuralle hyvät puitteet monipuolisen liikunnan ja urheilun harrastamiseen. 

Toiminta-ajatuksena on tarjota mielekästä toimintaa liikunnan parissa kaikenikäisille. Panostamme lasten ja nuorten liikuttamiseen ja kaikenikäisten terveyteen ja hyvinvointiin. Tervon Urheilijat haluaa tarjota positiivisia kokemuksia ja elämyksiä liikunnan parissa kaikille jäsenilleen. Seura innostaa lasten ja nuorten vanhempia osallistumaan seuran toimintaan ja koulutuksiin. Seura kannustaa lapsia ja nuoria elinikäiseen liikunnan harrastamiseen ja terveeseen elämään. Kasvattajaseurana pyrimme edistämään nuoren urheilu-uran kehittymistä.

Toiminnan arvoina meitä ohjaa yhteisöllisyys, suvaitsevaisuus, kasvatuksellisuus ja tasa-arvo.